dissabte, d’abril 21, 2007

Paper de vidre, 5 anys



diuen els de PDV que...

El dimecres 25 d'abril a les 20.30 h celebrarem al bar Horiginal de Barcelona (Ferlandina, 29, a tocar del MACBA) la festa de 5è aniversari de la revista Paper de Vidre!
Apunta-t'ho a l'agenda o fes un forat a la memòria, però no dubtis a venir a celebrar com cal aquest acte que comptarà amb:

- Lectura d'alguns dels textos inclosos en el proper número 42.

- Actuació del duet Guillamino/Pedrals, amb l'espectacle "En/doll", que proposa un hip-hop juganer, espontani. Una bufetada a l'ortodòxia de la poesia i del rap. El títol de l'espectacle és un enunciat doble que remet a la cultura de l'endoll (llegiu-ho com vulgueu) i a la incontinència verbal pròpia de MC's i poetes. Amb només dos discos, Guillamino s'ha consolidat com un dels músics més sorprenents de l'escena electrònica estatal. Ara acaba de llançar un recopilatori al Japó, "Atzavara", que ha recollit els elogis de Gilles Peterson. Sempre interessat pel hip-hop en la seva dimensió més heterodoxa, ara Guillamino s'embarca en un espectacle al costat del poeta Josep Pedrals, conegut per les seves intervencions a Catalunya Ràdio iBTV i autor dels llibres "Escola italiana" i "El furgatori".

Sobretot, no t'ho perdis!

doncs això, fins dimecres.

------------------------------------------