dilluns, de setembre 09, 2013

gastropoesia


mentre anem tornant 
(el dimecres 18!) 
aquí teniu les propostes gastropoètiques dels amics del CROCUS  
per a  la tercera edició del  cicle Exquisits:

Menú “Afamats“:
1. Còctel de marisc
2. Patata, bacallà, piquillos i olivada
3. Sant Pere i el seu suquet
4. Llaminera, préssec de vinya, carinyena i mel
5. Ametlla, ratafia i flors

 

Menú “Cançons de l’Akídelara“:
1. Vichyssoise amb companyia
2. Coca amb llonganisseta de Ripoll i poma
3. Calamar de potera
4. Pollastre de festa
5a. Ovelles
5b. Sopa de fruites amb ravioli i llimó

Menú “Cloc! i altres sons“:
1. Empedrat de pedra seca
2. Fideus amb tinta
3. Lluç enxatonat
4. El secret més tendre
5a. Bri fi
5b. Peres al vi

 

Menú “El cançoner de Ripoll“:
1. Coca de recapte
2. Truita de riu escabetxada amb amanida
3. Bacallà gratinat amb mel i allioli
4. Terrina en crusta
5a. “Mamella celta” (teta gallega)
5b. Poma fullada

Menú Entre monosíl·labs“:

1. Amanida de meló
2. Farcell de verdures i bolets
3. Rap amb sidral i cítrics
4. Jarret a l’Oporto
5a. Cabra fresca amb curri
5b. Crema cremada i pa de pessic amb panses i festucs en aiguardent


Menú “Galtes de perdiu“:
1. Cóc d’olives amb tomàquet i bacallà esqueixat
2. Minestra nominal i cansalada
3. Falsa perdiu en vinagreta
4. Bou estofat
5a. Bella o vella
5b. Figues al marrasquí