mentre anem tornant
(el dimecres 18!)
aquí teniu les propostes gastropoètiques dels amics del CROCUS
per a la tercera edició del cicle Exquisits:
Menú
“Afamats“:
1.
Còctel de marisc
2. Patata, bacallà, piquillos i olivada
3. Sant Pere i el seu suquet
4. Llaminera, préssec de vinya, carinyena i mel
5. Ametlla, ratafia i flors
2. Patata, bacallà, piquillos i olivada
3. Sant Pere i el seu suquet
4. Llaminera, préssec de vinya, carinyena i mel
5. Ametlla, ratafia i flors
Menú
“Cançons de l’Akídelara“:
1.
Vichyssoise amb companyia
2. Coca amb llonganisseta de Ripoll i poma
3. Calamar de potera
4. Pollastre de festa
5a. Ovelles
5b. Sopa de fruites amb ravioli i llimó
2. Coca amb llonganisseta de Ripoll i poma
3. Calamar de potera
4. Pollastre de festa
5a. Ovelles
5b. Sopa de fruites amb ravioli i llimó
Menú “Cloc! i altres sons“:
1. Empedrat de pedra seca
2. Fideus amb tinta
3. Lluç enxatonat
4. El secret més tendre
5a. Bri fi
5b. Peres al vi
2. Fideus amb tinta
3. Lluç enxatonat
4. El secret més tendre
5a. Bri fi
5b. Peres al vi
Menú
“El cançoner de Ripoll“:
1.
Coca de recapte
2. Truita de riu escabetxada amb amanida
3. Bacallà gratinat amb mel i allioli
4. Terrina en crusta
5a. “Mamella celta” (teta gallega)
5b. Poma fullada
2. Truita de riu escabetxada amb amanida
3. Bacallà gratinat amb mel i allioli
4. Terrina en crusta
5a. “Mamella celta” (teta gallega)
5b. Poma fullada
Menú “Entre monosíl·labs“:
1. Amanida de
meló
2. Farcell de verdures i bolets
3. Rap amb sidral i cítrics
4. Jarret a l’Oporto
5a. Cabra fresca amb curri
5b. Crema cremada i pa de pessic amb panses i
festucs en aiguardent
Menú “Galtes de perdiu“:
1.
Cóc d’olives amb tomàquet i bacallà esqueixat
2. Minestra nominal i cansalada
3. Falsa perdiu en vinagreta
4. Bou estofat
5a. Bella o vella
5b. Figues al marrasquí
2. Minestra nominal i cansalada
3. Falsa perdiu en vinagreta
4. Bou estofat
5a. Bella o vella
5b. Figues al marrasquí
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada