dimecres, de setembre 04, 2013

exquisits 6: galtes de perdiu


El divendres 6 de setembre
a les
 21:00
a la terrassa d’El Crocus
a la plaça de l’Abat Arnulf, a
 Ripoll
Exquisits 2013 – 6
Enguany, acabem el festival Exquisits 2013 amb un recital miscel·lani que contindrà tot un recorregut pels moments estel·lars 
de l’obra creativa i traductiva d’

ANDREU SUBIRATS (Tortosa, 1968). 
Un dels recitadors més impressionants de la poesia catalana actual, que llança la poesia com una riuada que amara el públic fins al moll de l’os.

L’acompanyarà DIEGO BURIÁN, un músic d’una naturalitat abassegadora, 
un grandíssim showman amb la guitarra i més enllà.

Menú “Galtes de perdiu“:
1. Cóc d’olives amb tomàquet i bacallà esqueixat
2. Minestra nominal i cansalada
3. Falsa perdiu en vinagreta
4. Bou estofat
5a. Bella o vella
5b. Figues al marrasquí

Matí llustrós de neu tardana
que no ressent los bons projectes
del dia que tot just esclata.
Parla’m de les coses més altes
en lo llenguatge més senzill,
destria el boll del bon gra
que m’ha de nodrir els llanguiments
amb los adobs de l’afecte,
empelta’m los més bons esqueixos
de matí d’hivern en los meus
designis bords, dona’m la mà
en forma de núvol lleuger
que amenaça i no fa temor,
i porta’m lo migdia ple
d’un sentit generós.



Andreu Subirats
Galtes de perdiu.
Labreu edicions. Col. Alabatre