dijous, d’octubre 12, 2017

Tell som tots



Benvingut Jordi Valls que tot i ser poeta actiu i en actiu encara no havia tingut recital propi al nostre cicle. Amb generositat, hi ha participat en actes col·lectius, presentacions i homenatges i avui també ha volgut compartir espai cridant a la participació de tothom que hi vulgui dir els poemes indignats motivats per la situació d'aquests dies.

Jordi Pàmias, David Madueño, Laura López, Isabel Ortega, Mireia Company, Marta Pérez-Sierra, Montse Bastons han fet costat a Guillem Tell.

HORIGINAL

El desenllaç del conflicte desconfia del programa de demà. De l'estimbada definitiva en diu l'ocasió perduda. De la renúncia als designis preconcebuts, el fetge irritat. El problema, corprès i reconcentrat, amb cara de cul introspectiu embolica que fa fort, tan fort com l'espontaneïtat de la dona-elefant que amb la seva habilitat innata d'estendre els llençols amb esternuts sorollosos, evidencia una generosa flatulència nasal i consistent, que en el moment d'expulsar la tebior del líquid rega les plantes. Algunes no creixen, d'altres són flors que ingressen a l'erotisme de la rosada, mentre el conflicte desencisat manofactura la millor oferta del bon temps.

(guillem tell)