divendres, d’abril 05, 2013

dilluns 8: "Sons poètics transatlàntics"


Dilluns 8 a les 20,30 a l'horiginal
excepcionalment entrant per Joaquin Costa 24

"Sons poètics transatlàntics" 
és una barreja de diferents disciplines com la música, la dança i la poesia.  
Un recorregut per la literatura catalana i americana a través d'una performance única.

Recital amb poemes de BEVERLY MATHERNE (dels EUA), 
MARIO MORONI (d’Itàlia/EUA)
AUGUST BOVER
Acompanyats per EULÀLIA ARA (violoncel), CARRIE BIOLO (percussió), DAVID GAITA (piano) iABRIANA SAKAMOTO (soprano)
També hi ballaran CLARA BIOLO THOMPSON MARIA FORMOLO



Beverly Matherne és professora al Departament d’Anglès de la Northern Michigan University i directora poètica de la revista literària “Passage North”. El seu darrer llibre de poesia,  Lamothe-Cadillac, ha estat publicat amb la traducció al francès, tal com ho serà el seu nou recull, Bayou des  Acadiens / Bind River, que apareixerà enguany. www.beverlymatherne.com



Mario Moroni és nascut a Itàlia però l’any 1989 es traslladà als EUA, on és professor a la Binghamton University (Nova York). Com a crític literari ha publicat diversos volums sobre literatura i cultura italianes contemporànies. La seva obra poètica comprèn tres volums de poesia, un de prosa poètica i un DVD amb música de Jon Hallstrom; un nou recull poètic es publicarà aquest mayeix any.

August Bover és catedràtic emèrit de Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona. Ha fet estades de recerca al Canadà i als EUA i ha publicat cinc reculls poètics en col·laboració amb diversos artistes, el darrer dels quals és Cloc! (2011). Enguany apareixerà el seu volum en prosa Dotze llunes a Saskatchewan.
AUGUST BOVER