diumenge, de febrer 14, 2010

dimecres de cendra


per (a) aquest dimecres, hem caçat al vol dos personatges que passen per Barcelona aquests dies i que val la pena d’aprofitar:

Un és Stefano Benni, escriptor molt reconegut a Italia i inexplicablement poc conegut aquí, que engrescat per la traducció que Anna Torcal i Salvador Company han fet del seu llibre “Elianto” (ed. Moll) ha volgut participar en la seva presentació (Espai Mallorca, dimecres 17, 19,30h) i després compartir vetllada poètica a l’horinal (dimecres 17, Horiginal 20,30....)



L’altre és Pablo Odhe poeta i activista literari nascut a La Plata (Argentina) el 1970 i crescut en l’exili barceloní : "del 76 al 85 en donde hizo la primaria en un colegio anarquista. Estudió ingenieria y letras. Dirigió la revista "Hojas Selectas" y creó el movimiento "Poesía Turkestán" (afiches callejeros), y una pequeña editorial. Publicó tres cuentos y un libro de poesía "Atlante", y tiene algunos libros inéditos. También escribe cuentos y una hija que se llama Clara, de once años y que escribe mucho mejor que él".