diumenge, de desembre 02, 2007

garabattage


amics i reconeguts seguidors del cicle interminable, del cicle re-ciclat o del cicle viciós (i de la poesia): ja som aquí amb més recomanacions:

Primer, la nostra:

GARABATTAGE, revista dedicada a la il.lustració, arriba al nº 10 que serà l'últim i fa el seu acte de comiat inaugural, aquest dimecres dia 5, a l'horiginal. Una cerimònia solemne, visual, poètica i multidisciplinar.
PUNTUALMENT a les 20H!


Segon, l'altra (gairebé nostra)
Si els propers dies de pont constitucional us ve de gust deixar-vos caure per la bonica vila d'ÀGER (La Noguera) al peu del Montsec, el dissabte 8, podeu gaudir d'un emocionant Kabaret Literàri altrament dit, Vetllada Poètica del Porcell. Si teniu dubtes vegeu aquí sota la nòmina de participants....

i per anar fent boca, les pre-visions:
el dimarts 11: presentació del llibre: "El fuego en la voz" Apuntes sobre la guerra del discurso. de Wenceslao Galán. Ed. Lengua de Trapo. Col. Desórdenes, biblioteca de ensayo.
el dijous 13 a les 21h.: Cabaret poètic dirigit per Christian Atanasiu. Acte de les jornades Berlín-Barcelona. Una transferència poètica. Imprescindible! Consulteu programació completa áquí!
el dimecres 19:Revista Pèl Capell. Homenatge Blai Bonet. (tothom pot venir a dir la seua)