divendres, de març 13, 2009

la part del part

la intrusa tremolosa

informe al comité central

músics, traductor i editor vigilant el camp (de sègol)

ni les mítiques males fotos de costum ni les nostres limitades paraules, poden transmetre l'ambient de la darrera "gran nit de la Breu". Ho han tornat a fer! cada vegada que hi ha cerimònia de presentació dels seus llibres la casa sen's queda (més) petita.
I aquest cop l'efecte Dovlàtov ha superat les expectatives iniciant el camí del best-seller d'un llibre treballat amb il.lusió infinita i qualitat acurada fins als límits. La feina ben feta si que te recompensa: ahir es veia en l'aura de justa satisfacció de tot l'equip implicat.
Que tinguin moltes mosques i que Sant Dovlàtov ens beneeixi (preferiblement amb vodka)!

4 comentaris:

L'artista abans conegut com Subal Quinina ha dit...

Gràcies, gràcies i gràcies!!!

bb ha dit...

Una nit memorable, sí senyor!

Anònim ha dit...

I què vol que li digui? Ple com un ou de beluga, tzarines a dojo -marededéuquinespectacle!- i dos xupitos de vodka que em ballaren per la gargamella al ritme d'una balalaika interna i de les cançons del Yuri, el Tom Waits de la tundra barcelonina. De l'artista amb xapka al caparró, què vol que li digui?, nerviós per il·lusionat i que tingui molt d'èxit suïcidoeditorial. Ara bé, què vol que li digui?, enyoro aquella estepa siberiana de vocables poètics on quatre batraks s'espolsen el fang de les katiuskes. Tanta música seguida no fa per a mi...

Però no em faci cas, que no tinc criteri

el blog de l'o.r.i.n.a.l.. ha dit...

que ràpid ets punyeteru!

gràcies a valtros, que us ho mereixeu!