divendres, de març 06, 2009

tots els camins duen aroma

la banda assajantamb el clatell de mestre Casellas en primer terme
vista de l'staff tècnic


Finalment els camins d’a-manta i el nostre (que ja feia temps que es festejàven) s’han trobat. La topada ha deixat aromes de l’horta i de la terra i també aromes de la feina feta amb ganes i amb plaer.

La vetllada prometia ser moguda i ho va ser. Amb l’espai perillosament ocupat per la multitud d’amics i còmplices (lamentem les possibles incomoditats..) les “A manta” han presentat el seu treball “Deixeu parlar la terra” amb tots i cada un dels “artistes convidats”.

Un projecte amb música d’arrel tradicional i continguts vius i contemporanis, reivindicació i poesia incorporant bases pre-gravades i imatges, amb la mesura justa d’espontaneitat perfectament dosificada que ens ha proporcionat una d’aquelles vetllades d’alt voltatge poètic, musical i emocional, que deixen un bon regust, dificil de superar.

Aquí hi ha un treball rigorós de recerca, de concepte i també qualitat musical, i el van presentar en un clima de complicitat, de proximitat, embolcallades pel caliu del públic i amb convidats (poetes i músics) de luxe.

El nucli dur d’A manta son: Laia Carreras, Irene Ferrero i Maria Carreras a l’escenari i l’eficàcia tècnica de Cristina i Josep al darrera i la saviesa musical d’en Marcel Casellas que em sembla que hi té alguna cosa a veure...

(Dispensin que em posi... diguem-ne cursi, però jo quan veig gent que fa les coses amb aquesta netedad , il·lusió i frescor....en fi, els envejo i els hi desitjo tota la sort del món i els agraeixo que hagin triat casa nostra per a mostrar el fruit del seu treball)

I senyora: si s’ho va perdre, segueixi la cartellera, miri el seu my space i busqui el disc i la seva propera actuació, que s’ho val. I si encerta un ambient com el que varem viure el dimecres, eufòria total.
I properament......
EL DIJOUS 12 (QUE, MIRA TÚ, CAU EN DIJOUS) adveniment DE "LA ZONA" DE SERGUEI DOVLÀTOV, culminació del PLA DOV. després d'una llaarga gestació assistida pel doctor SUBAL QUININA