divendres, d’octubre 12, 2012

dilluns 15: males herbes edita


PRESENTACIÓ DE BRESSOL DE GAT DE KURT VONNEGUT

Dilluns 15 d’octubre a les 20:30 a l’ Horiginal (C/ Ferlandina 29, Barcelona) celebrarem el naixement de l’editorial Males Herbes.
Serà un festeta entre amics i coneguts, amb l'actuació de l'Edu Za, que cantarà uns Calipsos extrets dels llibres sagrats de BOKONON, el profeta que Catalunya estava esperant. 

Una festa on es presentarà, entre calipsos i exabruptes literaris, Bressol de gat, la novel·la de Kurt Vonnegut, traduïda per en Martí Sales, que dóna el tret de sortida a la col·lecció Distorsions


Un jove periodista planeja escriure un llibre on s’expliqui el que feien una sèrie de personatges el dia que la bomba atòmica va arrasar Hiroshima. Mentre busca els descendents del Dr. Hoenikker, un dels reconeguts pares de la bomba, l’atzar el condueix fins a l’illa de San Lorenzo, una república caribenya que sobreviu entre una dictadura paternalista i una religió estrambòtica anomenada bokononisme.

Teixida a base de coincidències aparentment absurdes, Bressol de gat retrata l’home modern en tota la seva estupidesa. Una sàtira social capaç de mostrar-nos algunes de les atrocitats més grans comeses per la humanitat sense que puguem esborrar el somriure afable de la cara, i tot gràcies a les mentides pietoses predicades per Bokonon. En aquest llibre hilarant, venerat per tota una generació d’escriptors, l’extraordinari és a l’ordre del dia: des de nans  pintors i missioners nihilistes fins a armes de destrucció massiva i terrabastalls apocalíptics.
Si no veniu us en penedireu tota la vida.