dilluns, d’abril 07, 2008

horiginal dimarts i dimecres

Dimarts 8 d'abril, 20,30:
"Sense penes ni glòries" l’actriu Maria Juan presentarà un espectacle ple d’humor i d´ ingeni.
(Una proposta de l'Espai Pais Valencià)


Dimecres 9 d'abril a les 21,30 (atenció al cavi d'horari!)
Victima i botxí presenta
JOAN BROSSA: EL SECRET ÉS DINS LA MASSA

Textos de Joan Brossa i altres autors
dits per Òscar Rocabert

amb música de Maat i Fontanet

5 comentaris:

Anònim ha dit...

si accepten crítiques,deixin-me dir-los que la cosa que vostè aquí (i ben fet que fa) no menciona, i que va tenir lloc just abans d'això del Brossa em va semblar vergonyosa. no pas pel jovenets, que no saben el que fan. no: les pedrades sempre s'han de tirar ben amut.

Anònim ha dit...

Collons! Què va passar, abans d'en Brossa?
Òscar Rocabert
oscar@victimaibotxi.com

jpodrit ha dit...

Prou de mitjancers inaudibles i preguntes inaudites! Enlloc de tanta faramalla de tòpics, si les nenes haguessin llegit/recitat/interpretat/... 5 poemes entost d'un, la presentació hagués estat molt més interessant

el blog de l'o.r.i.n.a.l.. ha dit...

de fet el que estava programat ahir era l'acte de dos quarts de deu (Brossa) i l'acte anterior es a dir la presentació de les Quàntiques, era una cosa semiprivada (reunir-se per una entrevista per la revista Campus) que va esdevenir semipública...
Consti que no tiro pilotes fora i crec que vostés tenen força raó. Com a "espectacle" podia millorar molt. El preguntador (suposo que també agarrat per sorpresa) fugia del micro com si en temés un atac violent.
En fi "coses del directo", ara, tant com vergonyós...

jpodrit ha dit...

Ma crida és extrapolable... Prequàntic i exobròssic, assistí a la presentació del No On de V. Sunyol. Calgué una hora i escaig per, després d'haver escoltat l'editor, l'estudiós, el músic, el poeta, el making-off del CD i uns tracks, "a cau d'orellar-se" amb 5 minuts de poemes recitats per la Montse Vellvehí i 5 més pel V. Sunyol mateix.

Anem directes a l'arrel d'aigua!