dijous, d’octubre 10, 2013

qui és aquest Víctor Jiménez?


Pregunteu-li a en Pau Gener Galín que és un impenitent caçador de poetes
d' indrets llunyans, rodamóns com ell mateix i després ens els presenta amb aquell entusiasme tan sincer i tan seu per a degustar i compartir la paraula vingui d'on vingui:

Pau Gener Galin ens presenta a Víctor Jiménez, 
autor de 
Siete ciudades.


En l'acte intervindràn també els editors Henry Odell i Pablo Odell

Víctor Jiménez

Víctor Jiménez nació en la Habana, Cuba, y reside en Miami. En el 2012 publicó su primer libro de poesía, titulado Siete Ciudades. Algunos de sus poemas han sido publicados en diversas revistas, entre ellas, la revista Nagari, Baquiana y la revista Beat. Es el fundador de DocMiami International Film Festival, el primer Festival Internacional de Cine Documental de la ciudad de Miami y de Docs in Motion, dedicado  a presentar documentales y música acústica en vivo. Víctor es cineasta independiente,  productor de cine y televisión. Actualmente trabaja para el Centro Creativo de Telemundo Network / NBC Universal.


Pau Gener Galin va néixer a Sant Celoni i encara viu entre el Montseny i el Montnegre, tot i que sovint ha anat a pasturar pel món. Ha publicat cinc llibres de poesia, i una novel·la d'aventures, consolidant-se com una veu insòlita en la literatura catalana, i ha presentat diversos muntatges teatrals. Ha fet centenars de recitals de poesia arreu de Catalunya, però també a Europa, Estats Units i Mèxic. Ha estat traduït al gallec, castellà i a l'anglès. Ha anat transitant pel món literari, el teatral, el musical i el que calgués.