divendres, d’abril 30, 2010

versió (H)original, de l'avui del dijous 22

http://multimedia.avui.cat/pdf/10/0422/100422sup_a006.pdf
http://multimedia.avui.cat/pdf/10/0422/100422sup_a007.pdf



Gràcies Xènia i gràcies Avui per parlar-ne.
Un ajut important per fer arribar el nostre "cas" a les orelles que en poden facilitar la solució.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sí, és d'agrair que algú recolzi l'Horiginal, però... i les ànimes de tot això? Sembla, per l'article, que l'Horiginal sigui un lloc de reunió de poetes jovenets i la veritat és que jo hi he vist/sentit poetes de totes les generacions, per sort, perquè a aquests jovenets encara els hi manca un llarg camí (cosa que no resta l'interès que puguin tenir alguns). L'article sembla una mena de promoció generacional... i oblida massa coses importants de les que passen a l'Horignal, massa gent molt més imprescindible dels que promociona. Llàstima. Però millor això que el silenci.

el blog de l'o.r.i.n.a.l.. ha dit...

Miri, per la part que ens toca, no em cansaré de repetir l'agraïment pel recolzament que representa aquest reportatge. Ara bé, quant a la resta, sembla que la repassada al panorama poètic vagi només en la direcció d'uns poetes novells/novells i se salti una generació (molt Horiginalera!) anterior, ja més consolidada i amb fruits considerables. Entre nosaltes, si es parla d'Horiginal, és de justícia esmentar en Pedrals i esmentar la feina de LaBreu edicions i els seus autors.
De bon rotllo, i amb ganes d'embolicar la troca: Que hi ha entre els "imparables" i "la cantàrida"? Una generació sense polèmica? vinga, vinga, que les aigues fa temps que estan massa quietes i el joves-joveníssims ataquen fort!