dilluns, de setembre 15, 2008

orfes de llum sota d'un cel que crema,

amics, socis, simpatitzants i filòlegs tots:


veient que uns quants i successius entrebancs no ens deixen començar el curs del modo que ens feia tanta il·lusió, fem (ara sí) un reset i comencem de nou. Es a dir, que aquest dimecres 17, encara NO HI HA RECITAL a l'horinal i el dimecres vinent dia 24, doncs tampoc, ja que s'escau la diada de la Mare de Deu de la Mercè que a Barcelona, capital mundial de la Xancleta, és festiu i tots estarem molt ocupats anant a les processons i païnt els canalons.

Per tant, que quedi clar que el Toc de Reinici, de la Confraria de l'Horinal serà el
DIMECRES, 1 D'OCTUBRE
--------------------
Com que els amics L' mx ESPAI 1010 ens han contraprogramat amb uns interessants debats+recital al terrat, reproduïm la convocatòria i hi recomanem l'assistència:

Dins el marc de l’any del DESÈ ANIVERSARI de l'MX ESPAI 1010

sou convidats per la

Nora Ancarola i la Marga Ximenezals


DEBATS SOBRE EDICIONS MINORITÀRIES


que s'escauran al terrat de l'Espai,al carrer de la Llibreteria, 7, (a tocar la plaça de Sant Jaume), a Barcelona,els 16 i 17 de setembre, dimarts i dimecres, del 2008, a 2/4 de 8 del vespre.

Dia 16:
Taula rodona amb Barcelona Review, Cafè Central, Emboscall Edicions, Edicions1010, Col·lecció Poesia al Cànter. Moderadors: Carles Hac Mor i Ester Xargay.
Recital de poesia amb Laia Noguera, Esteve Plantada, Antoni Clapés, Víctor Sunyol, Jesús Aumatell, Nora Ancarola, Marga Ximénez, Roger Costa-Pau i Ester Xargay.

Dia 17:
Taula rodona amb Accent Editorial, Editorial Fonoll, Edicions Labreu, Col·lecció Palimsest, Moderadors: Carles Hac Mor i Ester Xargay.
Recital de Poesia amb Oriol Ponsatí-Murlà, Jordi Quer, Jordi Carulla-Ruiz, Esther Andorrà, Marc Romera, Ricard Ripoll i Carles Hac Mor.MX Espai 1010 Llibreteria 7 principal - 08002 BARCELONA . Tel: (34) 933 106577 - 669 517227 http://www.mxespai.com/mxespai@mxespai.com

Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació