dimarts, de gener 22, 2008

més paperdevidre

El senyor Paper De Vidre ens fa arribar aquest missatge aclaridor sobre la seva inminent transformació:

Benvolguts i soferts paperdevidrers,
Com ja deveu saber de memòria, del dret i del revés, dimecres el Paper deVidre es transformarà en directe al bar Horiginal (carrer Ferlandina, 29, al costat del MACBA, Barcelona), a les 20.30 h, i acte seguit la cantant Miss Carrussel (http://www.myspace.com/misscarrussel) hi donarà el toc musical.

Per als més curiosos o impacients, sapigueu que avui, a les 23 h, uns quants col·laboradors de Paper de Vidre faran un avançament de la transformació al programa d'iCat FM (www.icatfm.cat) "Cabaret elèctric", conduït per TxellBonet. Aquest és el darrer correu que us enviem des d'aquesta adreça, ja que la transformació que intriga tant a alguns també ha arribat a aquest butlletí. (ho sento però aixó ja ha caducat)

El dimecres us enviarem els continguts del nou número des del nou butlletí (i de fet el targetó d'invitació a la festa ja el vau rebre des del nou butlletí --aleshores encara en fase de proves). Si teniu cap problema amb larecepció del butlletí, o voleu canviar d'adreça o el que sigui, podeu escriure'ns a pdv@paperdevidre.net i intentarem resoldre-ho ben aviat.

Aprofitem per agrair-vos la paciència i l'elegància amb què suporteu els nombrosos anuncis sobre la transformació darrerament, esperem estar-hi al'alçada el dimecres, i esperem comptar molt de temps més amb la vostra presència (real o virtual) i suport.

Moltes gràcies!
L'equip de Paper de Vidre
info@paperdevidre.net
www.paperdevidre.net


Queda clar doncs, Oi?
doncs fins dimecres!