divendres, de juliol 02, 2010

alabatre, de quatre en quatre


"Malhaurat qui escriu satisfet d’ell mateix"

La intervenció magistral d’un Francesc Garriga en estat de gràcia, tanca el cercle (que ell mateix va obrir al setembre passat) d’aquesta novena temporada accidentada (ja ho sabeu, no encaixem, de moment,  en la graella d’activitats possibles sota el punt de vista administratiu-municipal) Amb tot i això, hem arribat a les 32 activitats!

L’entrebanc i la pausa de l’estiu ens permetrà, segurament, reinventar-nos per tal de tornar-hi el curs vinent amb un nou format, que ens permeti conservar lo millor de l’antic.

Tot això, en el benentés que mentrestant s’aprovi el Nou Pla d’Usos de Ciutat Vella i es tramiti la corresponent llicència d’activitat que ens ha d’amparar. Aquest és el bon camí ens diuen, i la síndrome d'Estocolm ens empeny a seguir-lo. Que es compleixin els terminis, que naltros ja ens inventarem la resta.

Mentrestant, bon estiu i bones lectures i segueixin atents a la programació, que la poesia no s'atura i ara hi ha Sitges i després la Bouesia i la Poesia i + i alabatrades descentralitzades i....