diumenge, d’octubre 14, 2007

Pau Bou (i altres contes)


1-
amb barreja de satisfacció, rubor i falsa modèstia, llegim la crònica d’Isabel Olesti sobre el "micro obert" del dimecres passat, a El País del divendres 12-10-2007 pag. 38. Gràcies.
2-
Alel.luia catalans! som uns megacracs sense estat!
Ja tenim seleccions nacionals culturals catalanes!
Quan creus que ja s’acaba, torna a començar: els nostres estimats liders, se superen continuament, saben com seguir fent bullir l’olla.
Ara que diuen que hem fet un bon paper a la final de Francfort, ja podem anar a Venècia. Acabada la polèmica dels escriptors, ja podem començar la de les arts visuals, que aquesta encara té mes “tela”. Qui dimonis pinta en català? qui ho decidirà? el consell de les arts? Quants sopars haurà de pagar el professor Bargalló als artistes catalans que pinten en castellà o altres idiomes? etc, etc,
3-
Aquest dimecres recital de PAU BOU, poeta del Prat de Llobregat, actor i autor de teatre, vinculat al
Teatre Kaddish. Com a poeta, és autor de la mítica “Oda a Pantani” (l'oncle google ens informa que hi ha més poemes dedicats a "il pirata")
(Horiginal, 17-10-2007 a les 20,30)
4-
5-
I aquí el del trimestre de poesia de can Heliogàbal

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
Com a catalana q soc, et comento, q els catalans estem marginats, fem el q fem sempre serà menyspreat, i diguem el q diguem, ens ho tiraràn x terra, x moltes manifestacions q fem, crec q no cambiarà res de res, encara q jo soc d les q pensa q els catalans tenim un coeficient intel.lectual + alt q els espanyols sense dubtar-ho un moment.VISCA ELS CATALANS, VISCA CATALUNYA.
Adeu. RATOLINA.BLOGSPOT.COM

el blog de l'o.r.i.n.a.l.. ha dit...

és quocient, reina.
la resta es (des)qualifica sola.

Anònim ha dit...

Redéu quina sorpresa!
Un altre Pau Bou pel món!
encantat de coneixer-te Pau Bou, jo sóc Pau Bou de Fortaleny (País Valencià) i fent el gamba per la xarxa he arribat al teu bloc que, per cert, el trobe molt interesant. Jo també en tinc un de bloc on, per supost, estàs convidat. Aquesta és l´adreça: blocdeltauro.bloc.cat
Adéu!