diumenge, de gener 21, 2007

conspiració

Ja és ben cert que en el mon de la blogosferia, qui no corre vola i si no t’espaviles els projectes de posts et caduquen i et quedes amb el cul a l’aire. La cosa és que tenia pensat fer un post tocant l’aniversari brossià del passat dia 19 amb unes quantes consideracions sobre l’atzar i algunes coincidències agafades pels pels. Doncs mira, resulta que sobre els aniversaris feliços publica un post magistral el senyor Cuernavaca, inmediatament detectat i publicitat (i premiat) per la fina napia del doctor Subal. De manera que, ultra la reverència amb folre i manilles davant dels grans mestres catosfèrics, no ho deixarè tot al calaix i com a mínim em permetré deixar-ne constància davant del teatre buit.

-- és atzar o bé conspiració dels astres el fet que en 19 de gener neixin gent d’aquest gruix?:

1809 Edgar A. Poe
1919 Joan Brossa

1839 Paul Cezanne
1921 Patricia Highsmith
1943 Janis Joplin

-- i que el segon cognom de Joan Brossa sigui Cuervo i que el poema més conegut de Poe es refereixi a aquest llustrós ocellot?

La llista queda oberta. Quan en tinguem temps i ganes buscarem rave(n)s al quadres de Cezanne i còrvids a can Ripley. I paralel.lismes químics entre l'E.A. (no ea*) i la Janis...
Au! a pentinar el gat...

4 comentaris:

Gotoshit sisters ha dit...

Corbs... serendipies...

Felicitats pel blog!

Buk ha dit...

Curioses coincidències...

el blog de l'o.r.i.n.a.l.. ha dit...

Gràcies per les visites.
Sisters: he connectat amb el més enllà de més enllà? he desfermat sense saber-ho, alguna força primordial i llefiscosa? Tinc por!
nevermore!

Anònim ha dit...

senyor quirky, no mereixo tantes medalles!! espero veure'l aquest dimecres, si el fred brutal m'ho permet.

Espero que ens convidi a un lingotazo de tequila Cuervo per a celebrar tanta efemèride.